Binnenzonweringen

De Stoffeerderij levert diverse soorten binnenzonweringen, in verschillende modellen en uitvoeringen.
Ook de montage is bij Jan Ziengs van de Stoffeerderij in goede handen.

Horizontale jaloezieŽn

Naast aluminium lamellen, geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar, is de PVC jaloezie helemaal van nu. Het materiaal is leverbaar in diverse kleurgradaties. Door de frosted uitstraling dringt er wel licht binnen in uw woning maar ontstaat er geen inkijk. De PVC-jaloezie is eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Ook zijn de horizontale jaloezieťn leverbaar in verschillende echte houtsoorten, lamelbreedtes en uiteraard kleur. Hout straalt luxe uit en past afhankelijk van de uitvoering en kleur in elk interieur.Boven

Verticale jaloezieŽn

Verticale jaloezieŽn, ook wel lamellen genoemd, zijn leverbaar in meerdere materialen. Ook van stof. Textiel laat afhankelijk van de dichtheid van de stof meer of minder daglicht door. Het merendeel van de collectie bestaat uit wasbare stoffen. Er is een overvloed aan kleuren en dessins.

Ook zijn lamellen leverbaar in functioneel PVC. Kunststof is het allermakkelijkst in onderhoud, een doekje erover en klaar. De transparante PVC-uitvoering geeft een nieuwe kijk op de lamel en er zijn zelfs lamellen met gaatjes of met gestanste vormen.

De aluminium lamellen van de Stoffeerderij zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zelfs de look van geborsteld RVS behoort tot de mogelijkheden!

Boven

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen kiest U voor warme sfeer in uw woning. Er bestaan verschillende benamingen voor deze stijlvolle raambekleding: roman blind, optrekgordijn of vouwgordijn. Een vouwgordijn ziet er luxe uit en past zowel in een klassiek als in het meest moderne interieur.

Door de verschillende mogelijkheden in afwerking en extra keuzes in accessoires kunt u uw eigen creativiteit kwijt. U ontwerpt zelf het vouwgordijn van uw dromen. Jan Ziengs zorgt voor de juiste uitvoering.

Doordat de stof met klittenband aan het bovenprofiel wordt bevestigd, is deze relatief eenvoudig los te halen om gewassen te kunnen worden.


Boven

Plissť's

Bij geen enkel product zijn de bedieningsmogelijkheden zo uitgebreid als bij het plissťgordijn.
Dakramen, ovale vormen, alles is mogelijk.

De collectie bestaat uit een overvloed aan kleuren en stofsoorten.
Door toepassing van speciale coatings zijn de stoffen extra zonwerend gemaakt.
Ook verduisteringsdoeken voor bijvoorbeeld de slaapkamer vindt u in de collectie terug.Boven

Rolgordijnen

De Stoffeerderij levert een breed assortiment aan stoffen: Denkt u aan ausbrenner, jacquards, transparant, dessin, uni colours en dergelijke.

Met het oog op onderhoudsvriendelijkheid zijn een groot aantal stoffen uitgevoerd met een Teflon-coating.

Door de talloze afwerkingsmethoden is het rolgordijn niet meer het rolgordijn van destijds. Strakke uitvoeringen door toepassingen van onder andere RVS-materialen in onderlat of cassette. Elegante of sfeervolle rolgordijnen door middel van schulpranden of juist niet.

De bediening is standaard met kettingbediening.

Boven

Velux

Er zijn veel redenen om voor daglichtregulering bij VELUX dakvensters te kiezen voor VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen of rolluiken. VELUX dakvensters en VELUX raamdecoratie zijn namelijk voor elkaar gemaakt.

U krijgt gegarandeerd een perfect passende combinatie met uw VELUX dakvenster. Ongeacht de leeftijd van uw dakvenster! Dit kan omdat VELUX ieder raamdecoratieproduct, buitenzonwering en rolluik zelf produceert.

Dit alles zorgt ervoor dat VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en rolluiken de perfecte keuze voor uw VELUX dakvensters zijn. En omdat VELUX raamdecoratie verkrijgbaar is in allerlei kleuren en dessins kunt u eenvoudig een persoonlijke stijl in uw kamer aanbrengen.Boven